Geachte Quizzer,

De quiz staat nog steeds in het teken van de zomer, want dat is het per slot van rekening tot meer dan de helft van de maand. Het weer heeft zich dan ook aangepast aan wat wij normaal weer vinden in dit jaargetijde. Kom nog even genieten van een zwoele zomeravond op woensdagavond 11 oktober bij De Grote Kennisquiz in Jeneverie ’t Spul (zoals altijd elke tweede woensdag van de maand) 

Aanvang 20.00 uur, eind rond 22.30 uur. 

Inschrijven € 2,00 (op de avond van de quiz te voldoen aan de bar) en de week daarvoor even laten weten dat u ook komt spelen i.v.m. de indeling. Ook als u onverhoopt niet komt. (zondagavond is het laatst dat u kunt opgeven).

Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel: 010-4270642 site: tspul.nl

In een ontspannen sfeer worden er 30 meerkeuzevragen en 20 zogenaamde open vragen aan u voorgelegd. Dit in teamverband. Komt u alleen, geen probleem, dan vormt u een team samen met een ander of anderen.

Voor de fanatiekeling: u kunt nooit alles weten en zeker niet de antwoorden in deze quiz, maar u gaat wel altijd naar huis met meer kennis en hopelijk vrolijk en ontspannen.

Graag tot woensdag (en/of andere dagen),

Met hartelijke groeten,

Rob en Ineke

Data quiz 2023 die nog komen:

13 september

11 oktober

8 november

13 december