Geachte Quizzer,

Nog net vóórdat de gekte weer toeslaat van kerst en oud en nieuw kunt u uzelf verwennen met een lekker relaxed avondje uit waar u alleen wat hoeft te drinken, kijken, luisteren en als u daar zin in heeft wat te praten en overleggen. In ieder geval: zowel in Jeneverie 't Spul als in het Borrelmuseum (ja we hebben nu ook een beamer achter!) kunt u de Grote kennsiquiz beleven.

Dus: Kom op de laatste mogelijkheid van dit jaar de Grote Kennisquiz in Jeneverie ’t Spul spelen.                              (zoals altijd elke tweede woensdag van de maand) Aanvang 20.00 uur, eind rond 22.30 uur. 

Gratis meedoen, maar wél even laten weten dat u ook komt spelen i.v.m. de indeling. Ook als u onverhoopt niet komt. Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel: 010-4270642 site: tspul.nl

In een ontspannen sfeer worden er 30 meerkeuzevragen en 20 zogenaamde open vragen aan u voorgelegd. Dit in teamverband. Komt u alleen, geen probleem, dan vormt u een team samen met een ander of anderen.

Voor de fanatiekeling: u kunt nooit alles weten en zeker niet de antwoorden in deze quiz, maar u gaat wel altijd naar huis met meer kennis en hopelijk vrolijk en ontspannen.

Graag tot woensdag (en/of andere dagen),

Met hartelijke groeten,

Rob en Ineke